Inloggen

Inloggen

Je solliciteert op:Trainee Consultancy

Jouw gegevens

Vul hier jouw gegevens in.
Vul een correct e-mailadres in, deze zal gebruikt worden als gebruikersnaam
Interesses / Interests
Contact via
ErasmusTalent neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderstaand vind je het Privacy Reglement van ErasmusTalent. We raden je aan dit Privacy Reglement aandachtig door te nemen.

ErasmusTalent (www.erasmustalent.nl) is een besloten online carrière platform dat studenten, starters en young professionals op HBO/WO niveau activiteiten biedt en het contact tussen jou en je toekomstige werkgever vergemakkelijkt. Om jouw kansen als starter in de arbeidsmarkt te vergroten geeft ErasmusTalent begeleiding en ondersteuning in de vorm van carrière-advies.

Het platform wordt mogelijk gemaakt door de ErasmusTalent Partners, bedrijven en organisaties die samenwerken om studenten, starters en young professionals op HBO/WO niveau aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.

• Alleen aangesloten Partners van ErasmusTalent kunnen je vinden in onze cv-database

- Partners mogen de cv-database slechts gebruiken binnen de eigen onderneming met het doel om nieuwe werknemers rechtstreeks voor haar eigen onderneming te werven en selecteren, zulks enkel voor zover dit is toegestaan op grond van de Databankenwet en overige van toepassing zijnde wettelijke regels.

- Partners mogen databestanden uit de cv-database of delen daarvan niet openbaar maken en deze niet kopiëren of anderszins verveelvoudigen, wijzigen of aan derden op enige wijze ter beschikking stellen, downloaden en in een eigen database opslaan of op een eigen computersysteem bewaren, behoudens voor zover hij hiertoe voorafgaande schriftelijke toestemming heeft verkregen van ErasmusTalent.

- Partners mogen databestanden uit de cv-database, of delen daarvan, slechts gebruiken met het oog op het vervullen van een concrete, passende en op het moment van het gebruik van de cv-database openstaande vacature en alleen voor zover de databestanden uit de cv-database, of delen daarvan, redelijkerwijs aansluiten op deze concrete vacature.

• Je ontvangt indien je dit aangeeft relevante vacatures via e-mail
• Je kunt direct solliciteren met je cv
• Je kunt je cv eenvoudig op niet publiceren zetten of zelfs weer verwijderen
• Je cv wordt opgenomen in de centrale database van ErasmusTalent.

Mocht je vragen hebben of aanpassingen wensen stuur dan een mail naar info@erasmustalent.nl


Veel succes met jouw aanmelding!
Ja
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.